Інформація

Графік роботи:
Пн.-Пт.: 9:00 - 18:00
Видача замовлень:
Пн.-Пт.: 10:00 - 18:00

Пошук

Настоянка Nemiroff Українська медова з перцем 0.5 л 40% (4820181420895)

Виробник: Немиров
Модель: 36261

Стислий опис


Сьогодні кожен бармен запропонує вам на вибір множинні коктейлі на будь-який смак і гаманець. Але, бути професіоналом у цій справі зовсім нескладно: прості варіації в силах приготувати і ви. А ось за головний і незамінни... Читати далі...

Стислі характеристики


Код - 16
Колір - Прозорий золотистий
Країна - ​​Україна
Об'єм - 0.5л
Оплата частинами - Так
Дивитись всі характеристики

93 грн.

  • Доступність: В наявності

Доставка і Оплата
Доставка по Києву

Доставка по Києву

до під'їзду - 70 грн;

Доставка по Україні

Доставка по Україні

Нова Пошта - Відділення

Оплата

Оплата

на розрахунковий рахунок, готівкою (для Києва), післяплатою

Сьогодні кожен бармен запропонує вам на вибір множинні коктейлі на будь-який смак і гаманець. Але, бути професіоналом у цій справі зовсім нескладно: прості варіації в силах приготувати і ви. А ось за головний і незамінний інгредієнт в напоях ми візьмемо горілку. Приступаємо!

Алкогольні коктейлі з горілкою

1. Боярський.

Коктейль для вибухових вечірок, драйву і епатажу.

Інгредієнти:

  • Горілка - 25 мл.
  • Гранатовий сироп - 25 мл.
  • Соус Табаско - 4-5 крапель.

Кажуть, що цей напій названий на честь актора Михайла Боярського. А його розташування шарами гарантує ефектну і цікаву подачу. Спочатку в чарку наливається сироп, потім горілка, а потім крапельки Табаско. Випивається залпом під репліку «Тисяча чортів!» або «Каналья!».

2. Кривава Мері.

Підійде для будь-якого свята, заходи. Коктейль особливо актуальний в Хеллоуїн.

Інгредієнти:

  • Горілка - 50 мл.
  • Сік томатний - 25 мл.
  • Сік лимонний - 5 мл.
  • Перець, сіль - за смаком.

Всі компоненти попередньо охолоджуються. Чи не змішуються. Спочатку в чарочку наливаємо томатний сік, потім горілку і лимонний склад. Скинений посипаємо сіллю, перцем.

3. Горілка і Ред Булл.

Для вечірок молодих, активних і цілеспрямованих.

Інгредієнти:

  • Горілка - 40 мл.
  • Ред Булл - 120 мл.
  • Кубики льоду - до 8 шт.

Всі інгредієнти поміщаються в стопку і випивають «на ура»! Увага: більше двох коктейлів не пийте - велике навантаження на серце!

4. Перебудова.

Напій для тих, хто хоче подумки відчути в Радянському Союзі.

Інгредієнти:

  • Горілка - 35 мл.
  • Ром світлий - 30 мл.
  • Сік журавлинний - 90 мл.
  • Сироп цукровий - 15 мл.
  • Сік лимонний - 5 мл.

Всі інгредієнти змішуються в будь-якій послідовності. Напій добре прикрасити скибочкою цитрусового фрукта.

5. Козацька доза.

Висока міцність напою робить його хорошим для чисто чоловічих посиденьок з приводу і без нього.

Інгредієнти:

  • Горілка - 45 мл.
  • Коньяк - 15 мл.
  • Бренді вишневий - 15 мл.

З'явився цей коктейль в 80-х роках і до сих пір популярний, адже його приготування мега просте: просто змішайте всі складові і насолоджуйтеся!

6. Буравчик.

Для невимушеного і веселого вечора. Для жінок і чоловіків при святкуванні будь-якого торжества.

Інгредієнти:

  • Горілка - 60 мл.
  • Сік лайма - 15 мл.

Простий до неможливості: спочатку наливається в стопку горілка, потім - сік. Чи не перемішуємо. Дивуємося свіжому глотку і бадьорить ефекту!

Чи знаєте, і це лише мала частина простих коктейлів, які доставлять вам неймовірну насолоду і подарують розслабленість тіла і душі!


Nemiroff «Українська медова з перцем» - настоянка, виготовлена ​​за старовинним українським рецептом. У ній збалансовані суміш трав, натуральний мед і перець чилі. Пікантна гострота напою вдало контрастує з м'якими відтінками меду, створюючи вибухову хвилю насиченого смаку з першого ковтка і залишаючи приємне тепле послевкусіе.Особенності: 600-річна рецептураСпірт класу «Люкс» Природна чистота водиПерец чилі і натуральний мед Суміш природних трав
Характеристики
Код 16
Колір Прозорий золотистий
Країна ​​Україна
Об'єм 0.5л
Оплата частинами Так
Температура подачі 8 ° С
Фортеця 40%
Швидка доставка Так
Бренд Немирів
Регіон Вінницька область
Смак Приємно пекучий смак перцю
Аромат Аромат меду і дикорослих трав
Рекомендація Горілку закушують, починаючи з гарячих ситних страв і поступово переходячи до холодних

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Captcha