Понад 70 років знадобилося засновнику Дону Хуліо Гонсалесу але те, щоб поліпшити кожен аспект цього благородного напою - від сировини до розливу в пляшки - і створити першу у світі преміальну текілу.
Текіла Don Julio виробляється на високогірних плантаціях регіону Халіско, одного з найродючих регіонів країни, де мікроклімат і багатий на мінерали глинистий грунт дозволяє дозрівати благородним рослинам блакитної агави. Кожна крапля текіли Don Julio виробляється у господарстві LA PRIMAVERA, а кожна пляшка має власний номер — друк справжності виробництва.
Кожна пляшка текіли Don Julio виготовляється зі 100% соку блакитної агави, що дозріває на власних плантаціях від семи до десяти років. Увага до якості, майстерності та традицій дозволили текілі Don Julio стати найкращою преміальною текілою у світі. Хімадори (Jimadors, збирачі текіли), покоління за поколінням є експертами в ремеслі збору агави, вони дуже шановні майстри в Мексиці. Хімадори вручну збирають урожай агави, ретельно відбираючи тільки дозрілі коріння, звані пінья (piña, шишка) для того, щоб максимально підвищити якість соку, що отримується.
Шишки агави розрізаються вручну на три або чотири частини, а потім повільно готуються в традиційній кам'яній печі протягом трьох днів, щоб звільнити солодкий сік агави. Для приготування однієї пляшки текіли потрібно 3-4 кг блакитної агави. Для досягнення відмінних смаків текіли кожен напій витримується в білих бочках з американського дуба при заданій температурі та вологості.
Характеристики |
Країна |
Мексика |
Колір |
світлий |
Об`єм, л |
0,7 |
Міцність, % |
38 |
Смак |
Злегка солодкий і неймовірно чистий смак агави, округла та гладка текіла |
Аромат |
Чіткий аромат агави поєднується з відтінками свіжих цитрусових нот. |
Температура подачі, °C |
20°C |
Регіон |
Халіско |
Рекомендація |
Рекомендується подавати у чистому вигляді, (без солі та лайма) можна додати кілька кубиків льоду, або охолодити текілу. Спробуйте у преміальному коктейлі Paloma |